Nikić: Kod Fehre smo stigli tek u tri, a umjesto lagane tjestenine potamanili smo piliće s ražnja
Bratstvo u narednom kolu na domaćem terenu dočekuje ekipu Igmana.

Bratstvo je pretrpilo težak poraz u Travniku

Nikić: Kod Fehre smo stigli tek u tri, a umjesto lagane tjestenine potamanili smo piliće s ražnja

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva poraženi su od strane ekipe Travnika na otvaranju sezone u Prvoj ligi FBIH.

Gračanlije su upisale ubjedljiv poraz od 3:0, iako je sjajan dan imao golman gostiju Tino Divković.

Nezadovoljan nakon poraza svojih igrača bio je i trener Bratstva, Nikola Nikić, koji je u razgovoru za SportSport.ba u svom stilu prokomentarisao utakmicu na Piroti.

"Zaslužena pobjeda Travnika. Moji igrači se nisu mogli prepoznati. Poslije osam pobjeda u nizu u pripremnim utakmicama došla je ova prvenstvena sa Travnikom gdje moji igrači nisu mogli hodati. Svaki duel smo izgubili, igrači Travnika su trčali kao rakete, dok su moji jedva čekali da se utakmica završi. Ne da nisu htjeli već nismo mogli. Svih 14 igrača koji su nastupili bili su nemoćni od prve minute. Šta je razlog ni oni sami nisu znali reći, jedino što mi se mota po glavi je možda to što smo zakasnili na ručak koji je trebao biti u pola dva, a mi tek stigli kod Fehre na Lašvi da ručamo u tri, a u pet do pet izašli na zagrijavanje", rekao je Nikola Nikić za SportSport.ba, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ja sam tu pogriješio. Trebali smo nešto lagano kao tjesteninu, a mi potamanili sve piliće sa ražnja. Nemam drugo objašnjenje. Nije to bio ni slab dan jer nije moguće da mi svi igrači ne mogu skoro hodati. Čestitam Travniku na zasluženoj pobjedi, a mi se okrećemo Igmanu gdje očekujem da moji momci pokažu igru koji su pokazivali na ovim pripremnim utakmicama", završio je šef stručnog štaba Bratstva, Nikola Nikić.

Bratstvo u narednom kolu na domaćem terenu dočekuje ekipu Igmana.

Top Komentari

Fcs
Željina škola. Ni glupi Lutvin amaw nije daleko od ovog plupana. Tu su negdje s izjavama.
12 0
Rus
Fehro je kriv.
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi