Nikić ogorčen zbog cijene registracije za automobil: Zemljo, otvori se i progutaj ih!

Legenda Želje se požalila preko Facebooka

Nikić ogorčen zbog cijene registracije za automobil: Zemljo, otvori se i progutaj ih!

Trener Bratstva iz Gračanice Nikola Nikić toliko je razočaran cijenama registracije za automobile da je odlučio status na Facebooku posvetiti tome.

Nikić je, kao i ostali treneri u Prvoj ligi FBiH, ovih dana na prinudnom odmoru. Ovaj rang takmičenja je, kao i ostali, suspendovan zbog virusa Civid-19 i za sada nije poznato kada će biti nastavljen.

Slobodno vrijeme Nikić je iskoristio kako bi između ostalog otišao da registruje svog ljubimca na četiri točka i tada je očigledno uslijedio šok.

Legenda Željezničara je registraciju vjerovatno platila skuplje nego što je mislila pa je ljutnju zbog toga odlučila da podijeli s prijateljima na Facebooku.

"Ljudi se bore da prežive i od gladi i od korone, a ovi kod nas poskupljeli registraciju auta. Zemljo, otvori se i progutaj to zlo što se nakotilo", poručio je Nikić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Da se osvrnemo malo i na onu sportsku stranu. Njegovo Bratstvo se prije prekida prvenstva nalazilo na 12. poziciji u Prvoj ligi FBiH sa 20 osvojenih bodova nakon 16 odiranih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi