Niko Janković je još jednom pokazao kakav je fudbalski majstor

Sjajan gol nekadašnjeg igrača Zrinjskog

Niko Janković je još jednom pokazao kakav je fudbalski majstor

M. Šljivak

Niko Janković postigao je još jedan sjajan gol u dresu HNK Rijeka. Nekadašnji fudbaler Zrinjskog pogodio je za vodstvo svog tima od 1:0 na Kosovu protiv ekipa Dukagjini.

NK Rijeka vodi na gostovanju protiv Dukagjinija s Kosova. Nakon 45 minuta igre rezultat je 1:0, a gol je postigao nekadašnji fudbaler Zrinjskog Niko Janković.

Sjajni veznjak je navikao sve na sjajne golove. Tako je bilo i večeras kada je sjajnim udarcem iskosa s vrha kaznenog prostora pogodio protivničku mrežu.

Pogledajte ovaj zaista sjajan pogodak 21-godišnjeg veznjaka Rijeke.

Oglasi

Niko Janković je dijete zagrebačkog Dinama, ali je većinu svoje seniorske karijere proveo na posudbama i nije dobio pravu šansu na Maksimiru.

Dio karijere je proveo u Zrinjskom. Igrao je čudesan fudbal, a Sergej Jakirović ga je odmah odveo sa sobom u Rijeku.

Od ovog ljeta on je i zvanično postao igrač Rijeke u čijem dresu je već postigao tri pogotka ove sezone.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Podsjetimo, ofanzivni veznjak je u dresu Plemića iz Mostara u 37 odigranih utakmica postigao šest pogodaka i upisao je pet asistencija.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Bravo Rijeko i sretno u nedjelju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije