Niko nije podnosio Sarrija, a Ronaldo mu je to rekao u lice

Cristiano nije šutio

Niko nije podnosio Sarrija, a Ronaldo mu je to rekao u lice

M. Šljivak

Maurizio Sarri jučer je dobio otkaz na klupi Juvenutsa.

Iskusni stručnjak je smijenjen nakon ispadanja kluba iz Lige prvaka od Lyona, pa mu je uzaludno bilo to što je osvojio titulu prvaka.

Loša igra tokom kompletne sezone na kraju mu je došla glave, a na njegovo mjesto je sjeo čuveni Andrea Pirlo.

Rijetko je ko od fudbalera volio Sarrija. Većini je smetalo njegovo ponašanje, pušenje cigareta, a ispred svih su tu bili Cristiano Ronaldo i Giorgio Chiellini.

Prema tvrdnjama Gazzette dello Sport, Cristiano je jasno rekao bivšem treneru da ne želi igrati na poziciji centralnog napadača. Nije bio zadovoljan njegovim taktičkim zamislima i to mu je ponašanjem i u razgovoru i saopštio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Chiellini je također otvoreno bio protiv Sarrija. Nije ga podnosio, a ovaj mu je uzvraćao tako što bi ga stavljao na klupu.

Također, žalili su se fudbaleri i na cigarete. U Sarrijevu kancelariju su nevoljno išli jer je sve smrdilo, pa nakon svega nema dileme da su mnogi igrači itekako sretni zbog njegovog odlaska.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Razmažene egocentricne barbike !
9 5
vence
Ama vjv je istina da ga nisu gotivili..budici da se, cini mi se, jedino Bonuci oprostio od njega putem drustvenih mreza, al reci da je Chiela stavljao na klupu je fkt i glupo i smijesno..covkek pokidao ligamente i vise od 7 8 mj ga nije bili..i cim se oporavio ubacen je u prvu postavu i opet se odma povrijedio..ne izmisljati i ne lupati gluposti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije