Ćetković: Svaki poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine prihvatam punog srca

Golman Borca

Ćetković: Svaki poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine prihvatam punog srca

H. Zilić

Mladi golman Borca, Nikola Ćetković, dobio je poziv selektora Ivayla Peteva za akcije u Ligi nacija.

Međutim, javnost je odmah uočila da Ćetković na svom profilu ima opis "golman reprezentacije Srbije", što je izazvalo gomilu reakcija.

Kontaktirali smo mladog i odličnog golmana Borca koji je bio otvoren za razgovor i izjavu čim je vidio poruku i objasnio nam o čemu je riječ.

"Facebook profil ne koristim često, a istina ta je objava bila dok sam još nosio dres pioiniske selekcije Srbije (op.a. 2016. godine) i ostalo je tu, jer nisam aktivan na FB toliko, međutim sklonio sam da se ne protumači pogrešno", rekao je Ćetković i dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine igram od Septembra 2017. i nisam propustio niti jedno okupljanje u svakoj selekciji. Svaki poziv prihvatam punog srca i to pokažem na terenu. Bio sam kapiten selekcije U19 skoro dvije godine, branio sam za U21 selekciju, prije toga i za U17 i sada mi je velika čast što sam dio seniorske reprezentacije. Mogu dodati i da sam branio za reprezentaciju BiH protiv Srbije, bio sam i kapiten Zmajeva u toj utakmici. Čist sam i to je sve što mogu reći."

Ovome dodajmo da je Nikola Ćetković dobio poziv kao treći golman umjesto Vladana Kovačevića koji nije odgovarao na selektorove pozive.

Top Komentari

realannn
Do kad ovo viči vise prolazi????? Za mladu repku je pozvano 10 igrača iz borca hahahahaha
16 0
BiH1510
cuj odmah sklonio poslije sest godina hahahaah
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi