Nikola Rodin: Iz kluba su mi javili da postoji interes premijerligaša za mene
Nikola Rodin stasiti stoper HNK Čapljina navodno je na meti nekoliko Premijerligaških klubova.

Rodin je vjerojatno odigrao posljednje utakmice za svoj HNK Čapljina

Nikola Rodin: Iz kluba su mi javili da postoji interes premijerligaša za mene

Iza nogometaša HNK Čapljine polusezona je u Federalnoj ligi iza koje poslije svega u klubu ipak mogu biti zadovoljni. Solidna deveta pozicija nakon lošeg starta, te mjesto u zlatnoj sredini za sada su realnost na Bjelavama.

Mladi 21-godišnji stoper Nikola Rodin iznio je veliki teret na svojim plećima u polusezoni i njegove igre nisu prošle nezapaženo. Posljednjih dana se sve više šuška da na adresu ovog stasitog Čapljinca koji visinom od 202cm više podsjeća na košarkaša stižu ponude iz premijerligaških klubova a spominje se interes i HŠK Zrinjskog, aktualnog prvaka gdje bi se Rodin idealno uklopio u želje Blaža Sliškovića koji je izjavio kako će klub sigurno tražiti mladog i kvalitetnog štopera i k tome domaćeg igrača.

O tome i svom viđenju polusezone iza HNK Čapljine Nikola Rodin govorio je za SportSport.ba.

"Mislim da na kraju polusezone ne možemo biti nezadovoljni" - govori stastiti stoper HNK Čapljina i nastavlja: "S obzirom da smo u sezonu ušli sa tri poraza, a od toga dva domaća. Tijekom sezone smo imali dosta oscilacija, ali eto ipak u zadnja 4 kola smo sve izvukli osvojivši 10 od 12 bodova, a kad se zna da je ekipa umnogome  promijenjena i dosta podmlađena ovaj sadašnji rezultat i nije loš. Ambicije kluba do kraja sezone su isključivo vezane za ostanak u ligi, jer ipak za nešto više treba naravno više novca i više sponzora jer danas je to u nogometu možda i najvažnije. Naravno da su ambicije svakog mladog igrača pokušati napraviti nešto značajnije u svojoj karijeri, a za to treba dosta rada na sebi i dosta nekih stvari koje se trebaju poklopiti. Za sada sam koncentriran na trening i poboljšanje nekih stvari na kojima trebam još raditi".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Interes premijerligaša za tvoje usluge je sve aktualniji?

"Pa da, iz kluba su me obavijestili da nekih upita ima. Situacija je takva da o imenima ne mogu trenutno pričati jer ništa nije završeno tako da ako nešto bude od svega toga znat će se na vrijeme". - završio je u pomalo zagonetnom tonu ovaj mladi Čapljinac koji će kako stvari stoje od proljeća odjenuti dres nekog od klubova iz Premijer lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije