Vasilj propušta Italiju, šansu će dobiti Pirić i Hadžikić
Vasilj u duelu sa Engleskom

Nakon Engleske nova provjera za naše momke

Vasilj propušta Italiju, šansu će dobiti Pirić i Hadžikić

Nogometna reprezentacija naše zemlje naredni meč igra protiv selekcije Italije.

Biće to nova kvalitetna provjera za naše momke nakon duela sa Engleskom. Držali smo se prvo poluvrijeme, ali u nastavku potpuno 'pukli' i doživjeli poraz 3:0.

Odmah su misli okrenute Italiji, a u timu neće biti Edina Džeke i Stjepana Radeljića.

To je potvrđeno još jučer, a sada je potvrđeno da neće biti ni golmana Nikole Vasilja.

Vasilj je ostavio veoma dobar utisak protiv Engleske, posebno u prvom poluvremenu kada je bio jedan od najzaslužnijih što je na semaforu pisalo 0:0.

Ipak, imao je i lakšu povredu tokom priprema u Sarajevu, pa je sada odlučeno da neće biti u kombinaciji za Italiju.

Oglasi

"Zbog povrede, golman Nikola Vasilj propustiće utakmicu sa Italijom.
Vasilj je na ovo okupljanje došao sa povredom koju ima već određeni period, te je stručni štab odlučio da ne rizikuje i da poštedi golmana za naredni susret.

Selektor Sergej Barbarez na raspolaganju od golmana ima još Kenana Pirića i Osmana Hadžikića", stoji na stranici NS BiH.

Vasilj iza sebe ima sjajnu sezonu u St. Pauliju gdje je izborio plasman u Bundesligu, a sada će moći da se odmori i spremi za nove izazove.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Šansu će sada čekati Pirić i Hadžikić. Pirić je bez angažmana nakon rastanka sa AEK Larnakom sa kojom je bio viceprvak i uskoro će u nove izazove, dok je Hadžikić član FK Velež, gdje se istakao i ove sezone.

Nadamo se da će naši momci ostaviti dobar utisak te u što boljoj atmosferi dočekati nove izazove.

Top Komentari

CRVENIDJAVOLI1922
Hajde Hadžikiću majstore pokaži svoju klasu. Volio bi da dobiješ šansu MUSVDG.
1 0
amza
Samo kod nas po drugi put piric nema ekipu i redovno se poziva u mariboru bio na tribinama pola godine a uredno bio u repki evo sad opet.to je znak da je jos uvijek menadzrrski lobi jak u repki.maknite vise tog kloca i prrvaru od golmana i njegovog kapara menadzera nemojte nas sramotiti.dajte tog momka iz veleza manite se prevara od golmana.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi