Ništa od Ibrakovića, Vojvodina ima novog trenera

Povjerenje dobio Stolica

Ništa od Ibrakovića, Vojvodina ima novog trenera

Čelnici novosadske Vojvodine okončali su potragu za novim šefom stručnog štaba.

Sa srbijanskim klubom posljednjih dana su se povezivali brojni treneri, među kojima je i naš Abdulah Ibraković, međutim povjerenje Upravnog odbora Vojvodine na kraju je dobio Ilija Stolica.

Kako prenose mediji iz susjedstva, Vojvodina je za novog trenera imenovala Stolicu koji slovi za jednog od najtalentovanijih tamošnjih stručnjaka, a ugovor je potpisan na godinu i pol dana.

Stolica je, vjerovali ili ne, sedmi trener crveno-bijelih u posljednjih 12 mjeseci. Prije njega klub sa Karađorđa su vodili Dragan Ivanović, Aleksandar Veselinović, Radoslav Batak, Nenad Vanić, Vladimir Buač i Zoran Vasiljević.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Inače, Stolica je u samostalnoj karijeri vodio Voždovac i selekcije Srbije do 16 i 17 godina, a prethodno je bio pomoćnik u Partizanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti