Ništa od Reala: Hazard će učestvovati u razmjeni koja će se pamtiti kao Ibrahimović - Eto'o?

Jedna zvijezda i novac za Edena

Ništa od Reala: Hazard će učestvovati u razmjeni koja će se pamtiti kao Ibrahimović - Eto'o?

Belgijski krilni fudbaler Eden Hazard ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti Chelsea. 

Hazard iza sebe ima sjajno Svjetsko prvenstvo, a odavno je poznato da je velika želja Real Madrida. Ipak, nedavno se u trku uključila i Barcelona koja će očigledno učiniti sve kako bi Belgijanca 'preotela' od Reala.

Kako prenosi španski Sport, Barcelona je spremna da ponudi Francuza Ousmane Dembelea i novac kako bi Chelsea u suprotno pravcu pustio svoju prvu zvijezdu i najboljeg fudbalera. Ukoliko dođe do transfera to bi vjerovatno uz razmjenu Ibrahimović-Eto'o bila najveća razmjena u svijetu fudbala.

U međuvremenu, engleski mediji prenose kako će novi trener Chelseaja Maurizio Sarri ovih dana sjesti i razgovarati sa Hazardom u pokušaju da ga uvjeri kako bi trebao ostati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, on je već nakon Mundijala rekao da bi volio promijeniti sredinu i da je njegova želja poznata, a vjerovatno je u pitanju Real Madrid.

Podsjetimo, Hazard je bio u konkurenciji za najboljeg igrača Mundijala, ali je na kraju tu nagradu dobio hrvatski veznjak Luka Modrić.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi