Edis Smajić je riješio pitanje kluba za novu sezonu
Smajić na produženju saradnje

Dobro je igrao u sezoni koja se završava sutra

Edis Smajić je riješio pitanje kluba za novu sezonu

U NK Bratstvo mogu biti zadovoljni sezonom u Prvoj ligi FBiH koja će sutra biti završena.

Naime, Bratstvo je loše odigralo prvi dio, no u drugom su se 'probudili'.

Sada su na trećem mjestu kolo prije kraja i imaju 49 osvojenih bodova, te će tu sigurno i ostati. Prednost nad četvrtoplasiranim Čelikom je šest bodova.

U Bratstvu već razmišljaju i o novoj sezoni, a sigurno je da će 'desetku' nositi Edis Smajić.

Smajić ima bogato iskustvo u bh. nogometu, te ćemo ga i dalje gledati u Gračanici. Bratstvo je to potvrdilo putem zvanične stranice.

"Desetka” našeg kluba i naredne sezone biti će na leđima sjajnog Smajića koji je svojim igrama ove sezone itekako opravdao epitet pojačanja. Posebno se tu ističu igre koje je, kao i ostatak ekipe, pružao u drugom dijelu sezone.

Oglasi

Nekoliko dana prije posljednje utakmice za ovu sezonu Edis Smajić produžio je vjernost našem klubu.

Iza Smajića je sjajna sezona u kojoj je odigrao 24 utakmice, te je postigao osam golova i dodao je tri asistencije", stoji u objavi federalnog prvoligaša.

Smajić je bio i omladinski reprezentativac naše zemlje, a u Bratstvo je stigao iz NK TOŠK.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nastupao je i za Cibaliju, Simm Bau, te tuzlansku Slobodu, gdje je i ponikao.

Bratstvo u sutrašnjem posljednjem kolu Prve lige FBiH gostuje kod ekipe Budućnosti iz Banovića. Meč se igra od 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi