21

Komentari (21)

Cocca87
Klub bio pred gasenjem i sad od jednom prave trening centar hahahahahhaha. Prvo platite ljudima dugovanja, pa onda pravite, da vas onda stvarno ne bi ugasili.
Hshsbevs
Sarbit2019
Mislim da ljudi uopste nemaju pojma koliko kosta izgradnja jednog takvog centra.Misle ako naprave maketu i dobiju zemlju besplatno sve je rijeseno.
Zulfikar
Bacanje para, samo oteti kamp repke i vozdra, plus crkvicko brdo je bolja lokacija.
BiH_Suomi
Sto ne bi imali vise trening kampova?
Denchi
Jer to kosta novaca kao i akademija
Zulfikar
Trebali bi imati, odnosno morali bi imati vise trening kampova ali onih vojnih gdje bi se mladi bosnjani obucavali poput spartanaca.
Jugovina
Olet prvo sadaka pa cemo vidjeti sta i kako dalje...
Denchi
Totalno sam zbunjen zar nema trening centar na Bilinom???
redbull
Ovo je za akademiju
Denchi
Onda je jos cudnije, celik maltene istupio iz takmicenja jer je htjeo sanirati dugove a sad hoce drugi kamp i pokrenuti akademiju????? Nisu ovi bas zdravi u vugla....
redbull
E ja ti razmisljanja haha, raspustili prvi tim, omladinci i dalje idu. Kako tako laprdate okolo, a niste upuceni. I za ovo ce se naci pare iz drugih izvora, u ovome je buducnost. Nego ne berite vi brigu, vrijeme ce pokazat ko ima u vugla, a tko ne.
Denchi
Ako su raspustili prvi tim onda im ne treba drugi trening centar??? Sumnjiva prica totalno, ne postoji razlog da "akademci" ne treniraju na postojecem tc ??? Ko finansira ovo i "akademiju" ...???
redbull
Stvarno vidi se da nisi upucen i da lupas gluposti, pa mi se ne da ni objasnjavati. Vodi se logikom sto vise, to bolje i mirnije ces spavati.
Denchi
Samo lopovluke je tesko objasniti
redbull
Ma ja, e budale jbt
Denchi
Ma ja svi budale, ne mozes objasnit nuznost multimilionskog projekta za klub sa multimilionskim dugom niti nacin finansiranja i odrzivost istog? Al eto mozda su svi budale a tih 5 pametno, more bit svasta :)
redbull
Drzi se svog sarajeva, ne boj se ti za Čelik. Ionako fali terena u Zenici, preoptereceni svi.
Opet?????? Simpatišem Čelik ali hajde realno. Ovakvu priču je složio lažni investitor iz Turske i tać!!!!! Čelik kako se bude dizao, tako će pristizati tužbe. Lagano prepišite priču od Veleža danas i Željezničara prije par godina. Uozbiljite se i kupite omladincima istu opremu a ne trening centar.
redbull
Koju pricu da prepisemo? Haha
redbull
Lagano se dižemo !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.