NK Čelik radi utakmice reprezentacije BiH igra svoj meč na Kamberovića polju
Čelik i Fortuna će umjesto na Bilinom polju igrati na Kamberovića polju

Zeničani će biti domaćini na drugom stadionu

NK Čelik radi utakmice reprezentacije BiH igra svoj meč na Kamberovića polju

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon sedam odigranih kola u Kantonalnoj ligi zauzimaju prvo mjesto sa svih sedam pobjeda. Zeničani su primili samo jedan gol, te su očekivano prvi favoriti za ulazak u viši rang takmičenja.

Još dva kola ostala su do kraja prvog dijela sezone, a crno-crveni u narednom kolu igraju protiv zeničke Fortune, pa zatim gostuju također u Zenici kod Sportinga. Iako je planirano da Čelik bude domaćin Fortuni na Bilinom polju, dva kluba će igrati na Kamberovića polju, radi utakmice reprezentacije BiH protiv Holandije na Bilinom polju.

Čelik će tako umjesto što je trebao u subotu dočekati Fortunu na svome stadionu, ipak u nedjelju u 15:30 sati na glavnom terenu na Kamberovića polju dočekati tim  Fortune.

Naravno ovaj potez je i kako bi se sačuvao teren, odnosno da bi bio u idealnom stanju za utakmice reprezentacije BiH.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Sigurno da će utakmica Fortune i Čelika privući veliku pažnju publike, prije svega navijača Čelika, a ta utakmica će biti dobar uvod u meč koji će se nekoliko sati ranije s druge strane rijeke Bosne na stadionu Bilino polje odigrati između BiH i Holandije u okviru Lige nacija.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tuzlasjever
Crveno-Crni smekeri, nasa zenicka braca.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi