Dvojac napustio NK Čelik

Šarić i Salkanović napustili klub

Dvojac napustio NK Čelik

Midhat Šljivak

NK Čelik napustila su dvojica fudbalera. Ugovor sa zeničkim klubom sporazumno su raskinuli Kenan Šarić i Kenan Salkanović.

NK Čelik iza sebe ima solidan prvi dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH i nakon jesenjeg dijela zauzimaju osmo mjesto na tabeli.

Zeničani su ove zime odlučili napraviti određene promjene u timu, a članovi zeničkog prvoligaša od proljeća neće biti dvojica fudbalera. Ugovori su raskinuti s Kenanom Šarićem i Kenanom Salkanovićem.

Šarić je stigao u Zenicu kao pojačanje u ljeto ove godine. Nastupio je u 14 utakmica i ostvario je učinak od dva gola i dvije asistencije.

Međutim, očigledno da rukovodstvo kluba nije bilo previše zadovoljno njegovim učinkom. Došlo je do sporazumnog raskida saradnje i Šarić je slobodan igrač.

Oglasi

Zeničani su otpisali i Kenana Salkanovića. I on je stigao tokom ljeta kao pojačanje, odigrao je osam utakmica i nije imao učinak.

Iz NK Čelik su se obojici fudbalera zahvalili na saradnji i poželjeli su im sreću u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zenički velikan pripreme za drugi dio sezone počinje krajem januara. Dario Damjanović ima velike ambicije, ali borba za Premijer ligu s 15 bodova minusa u odnosu na FK Sloboda izgleda nedostižno.

Drugi dio sezone Čelik počinje duelom sa Stupčanicom iz Olova koja se bori za društvo najboljih timova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRESEDAN
Evo Salkanaaaaaaa,hahahahaha
0 0
Convict
Nije nam ni cilj ulazak u pl ove god ako niste upuceni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije