NK Čelik večeras dobija novi Upravni odbor
Zeničani će večeras dobiti novu Upravu u kojoj bi mogao biti i neko od članova trenutnog Upravnog odbora u ostavci

Vanredna sjednica Skupštine

NK Čelik večeras dobija novi Upravni odbor

D. Kurbegović

Vanredna sjednica Skupštine NK Čelik bit će održana večeras u 19 sati u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.

Po prijedlogu Dnevnog reda najvažnija će biti tačka 6. gdje se o ostavci moraju izjasniti trenutni članovi Upravnog odbora.

Prema našim saznanjima postoji mogućnost da neko od članova Upravnog odbora u ostavci ostane i u novom Upravnom odboru, koji bi trebao da bude proširen i pojačan za još nekoliko imena.

Sigurno da je Upravni odbor kojeg sačinjavaju: Armin Gafurović, Jasmin Begagić, Tarik Hadžimahmutović, Harun Kahvedžić i Refik Begić napravio ogroman posao u posljednjih mjesec dana, ali to je samo početak onoga što NK Čelik očekuje u procesu stabilizacije kluba u narednim godinama.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Ono u što nema sumnje da će klub imati sve organe kluba i nakon večerašnje Skupštine, te da će nastaviti s pozitivnim stvarima i promjenama u i oko kluba, bez obzira ko bude u Upravnom odboru.

Čelik je nakon četiri kola u Kantonalnoj ligi na omjeru od četiri pobjede, te dijele prvo mjesto s ekipom Žepča 1919 kojima gostuju upravo u narednom kolu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi