Salčinović održao obećanje: "Robijaši" mu ispred stadiona skandiranjem zahvalili za današnji potez
Salčinović je pokazao još jednom zašto ga navijači toliko vole i cijene, njegova ljubav prema Čeliku nema granica, a to je pokazao i danas kada je zaigrao za crno-crvene u najnižem rangu takmičenja

Kapiten NK Čelik ušao u drugom poluvremenu

Salčinović održao obećanje: "Robijaši" mu ispred stadiona skandiranjem zahvalili za današnji potez

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas igraju meč 3.kola Kantonalne lige ZDK protiv gradskog rivala Borca iz Tetova.

Zeničani su i danas pokazali da su razina više u odnosu na ostale ekipe, a posebno je danas bio interesantan jedan detalj na utakmici.

Naime, dugogodišnji kapiten Fenan Salčinović u 70.minuti je ušao u igru, te je nakon Nurkovića, Žune i Mahmutovića, koji su bili članovi ekipe Čelika u prošloj sezoni u Premijer ligi, četvrti igrač koji je zaigrao u najnižem rangu takmičenja.

Nakon što je nedavno održao press konferenciju i otpisao većinu duga koju ima klub prema njemu, dao je obećanje da će igrati besplatno za Čelik i u najnižem rangu. Njegov ulazak u igru oduševio je navijače Čelika, koji su u prostorijama svog udruženja na stadionu pratili putem Livestreama današnji meč. Nakon što je Salčinović ušao u igru, skandiranjem njegovog imena zahvalili su mu na svemu što daje za klub, ali i na današnjem potezu, odnosno igranju za Čelik u najnižem rangu.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Sigurno da će Salčinović dosta značiti za mnoge mlade nogometaše u prvom timu, koji su do jučer dohvatili lopte ovom nekadašnjem reprezentativcu BiH, koji je pokazao još jednom svoju ljudsku, ali i igračku kvalitetu i obraz.

S Nurkovićem, Žunom, Salčinovićem, Mahmutovićem, te mlađim Čičkom, Muslićem, Piljugom, Popovićem i ostalim momcima, crno-crveni su sigurno prvi favoriti za osvajanje prvenstva.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

blabla96
Grande capitano
7 3
Zenicanin
Feno gigant
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti