NK Čelik za navijače spremio iznenađenje u Varešu

Zeničani misle i na navijače

NK Čelik za navijače spremio iznenađenje u Varešu

E. Škorić

NK Čelik će u nedjelju gostovati u Varešu kod istoimene ekipe u meču 2. kola Kantonalne lige ZDK.

Iz Čelika su pred ovo gostovanje poručili kako rade na realizaciji streama kako bi navijači mogli uživati u utakmici, budući da na istoj ne mogu prisustvovati.

"Svjesni činjenice da naš Klub, bez obzira gdje i kada igrao, privlači pažnju i interesovanje javnosti, krenuli smo u realizaciju projekta ČZ stream, kako bi svi navijači i simpatizeri, u situaciji kada prisutvo publike nije dozvoljeno, mogli pratiti utakmice najdražeg tima. U nedjelju, 06.09.2020.godine gostujemo kod ekipe NK „Vareš“ iz Vareša, a ekipa koja radi na realizaciji projekta ČZ stream daje sve od sebe da isti bude omoguće", objavio je NK Čelik.

"Svjesni mogućih poteškoća i tehničkih problema u realizaciji prijenosa utakmice, unaprijed se izvinjavamo ukoliko ipak ne uspijemo realizovati live stream", navode Zeničani na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Belajsuz1989
Da Nije Celik u kantonalnoj za pola ovih klubova Niko ne bi znao.Celik im napravi reklamu.
1 1
Icardi7
Limvo likCe do bagro
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi