Premijerligaši se pate sa užasnim terenima, federalni prvoligaš za sutrašnji derbi spremio 'tepih'
Teren je u idealnom stanju

Teren u domu NK GOŠK u sjajnom stanju

Premijerligaši se pate sa užasnim terenima, federalni prvoligaš za sutrašnji derbi spremio 'tepih'

Samir Mlaćo, foto: S. Mlaćo
Tereni su rak rana bh. nogometa.

Djeluje kao da se igra na livadama, pa je i sam kvalitet utakmica sve slabiji i slabiji.

Tako je bilo i danas kada su na programu dva meča 26. kola Premijer lige.

U Prijedoru je Rudar remizirao sa Željezničarom, a stekao se utisak da je loš teren u nekoliko navrata spriječio pogotke, posebno kada je lopta odskočila Amoahu koji zatim nije pogodio u praznu mrežu.

U Bijeljini užasni uslovi. Radnik i Velež igra u nehumanim uslovima, što pokazuju i fotografije.

Oglasi

Ipak, nije sve crno u bh. nogometu.

Prelijepe slike dolaze iz Gabele, tačnije sa stadiona Perica Pero Pavlović.

U Gabeli će sutra snage u derbiju kola Prve lige FBiH odmjeriti NK GOŠK i NK TOŠK, a već sada je jasno da sve aktere čekaju sjajni uslovi.

Travnjak stadiona u Gabeli nalazi se u idealnom stanju, domaći su uradili posljednje pripreme uz korištenje prskalica i ostale prateće opreme i zaista zaslužuju sve pohvale.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na tome im mogu pozavidjeti i brojni premijerligaši, a u Gabeli se iskreno nadaju da će upravo oni izboriti plasman u Premijer ligu ove sezone, odnosno vratiti se u elitni rang bh. nogometa. Njihovim željama kada pogledaju fotogaleriju sigurno će se pridružiti svi ostali ljubitelji nogometa u našoj zemlji, bez obzira za koga navijaju.

Domaćini, svaka Vam čast!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi