NK Novi Travnik bez trenera, Bonić podnio ostavku

Federalni prvoligaš traži trenera

NK Novi Travnik bez trenera, Bonić podnio ostavku

Federalni prvoligaš Novi Travnik ostao je bez šefa stručnog štaba.

Uoči današnjeg treninga Ivica Bonić je saopštio igračima da podnosi ostavku i napušta kormilo Novog Travnika, a razlozi su, kako nam je i sam rekao, privatne prirode.

"Odluku nisam donio tek tako, razmišljao sam neko vrijeme o tome. Jednostavno, potrošio sam se, a kako uporedo imam i druge privatne obaveze nije više išlo. Nije bilo nikakvih pritisaka od strane uprave i bilo kakvih drugih stvari, ovo je moja lična odluka", kazao je Bonić na odlasku, pa dodao:

"Novom Travniku želim sve najbolje u nastavku sezone. Mislim da klub sa sportske strane ima kvalitet da se uključi u borbu za opstanak sa ostalim klubovima, međutim problemi su van terena, prolazio sam kroz to već prošle godine i ne želim ponovo."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Novi Travnik se u 1. ligi FBiH trenutno nalazi na pretposljednjoj poziciji sa deset osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi