TOŠK se radovao i u Goraždu: "Nikome se nećemo skloniti, možda će se u Tešnju slaviti titula"
Slavlje nakon pobjede u gradu na Drini

U narednom kolu dočekuju NK Travnik

TOŠK se radovao i u Goraždu: "Nikome se nećemo skloniti, možda će se u Tešnju slaviti titula"

Samir Mlaćo
U Tešnju slave velika tri boda.

Nogometaši TOŠK-a sa pobjedničkom pjesmom vratili su se iz Goražda gdje su golom Ajdina Mujagića nastavili sa kvalitetnim partijama (0:1).

TOŠK je tako stigao do druge pozicije  i 41. osvojenog boda, lider FK Igman ima 42, dok je GOŠK na 39 uz utakmice manje i to sutra protiv fenjeraša Tomislava.

Momcima sa Drine danas je presudio Ajdin Mujagić sa 11 metara, a ovom pobjedom NK TOŠK je jasno pokazao da ostaje u borbi za prvaka, možda i nikada ozbiljniji ove sezone.

Mujagić, Delić, Imamović, Šehić i društvo imaju razloga za zadovoljstvo, kao i čelnici kluba iz Tešnja.

"Mi idemo iz utakmice u utakmicu, nećemo se nikome skloniti. Možda se u Tešnju bude slavila titula i plasman u Premijer ligu“, kazao je nakon meča u Goraždu za SportSport.ba predsjednik Skupštine NK TOŠK Amir Dujsić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK TOŠK naredne nedjelje pred svojim navijačima dočekuje NK Travnik.

TOŠK je nakon 20. kola na gol razlici 32:16. Do kraja sezone gostovati će GOŠK-u, te ugostiti trenutnog FK Igman Konjic.

Top Komentari

seibeg
Bolje Tošk ili Igman nego Gošk u svakom slučaju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi