TOŠK slavio u derbiju golom u 90. minuti

Gosti se branili i poklekli pred sami kraj

TOŠK slavio u derbiju golom u 90. minuti

S. Mlaćo
U derbiju 3. Kola Prve lige FBiH snage su odmjerili TOŠK i Gradina. Na kraju je završilo 1:0 za domaće, a jedini pogodak postigao je Irman Sejmenović u 90. minuti.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli mnogo, posebno prvih pola sata koje je prošlo bez uzbuđenja. Do kraja prvog dijela domaći su zaprijetili preko Kenana Delića i Selmira Mahmutovića, no ostalo je 0:0.

Drugi dio donio je također ravnopravan meč, gosti su pokazali da se neće braniti, igrali su otvoreno, što je naravno stvaralo probleme domaćima u organizaciji igre.

Domaći su zaprijetili preko Šehića i Kenana Delića, no izostala je realizacija.

Ipak, kada se očekivao kraj Sejmenović matira Kršića i mogli su da slave domaći. TOŠK ima na svom kontu ima sedam bodova, a Gradina je ostala na šest.

Prva liga FBiH, 3. kolo:

NK TOŠK – OFK Gradina 1:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK TOŠK: Muratspahić, Dubačkić, Imamović, Mahmutović, Delić, Delić, Mehić, Šehić, Kadrić, Zec.

OFK Gradina: Kršić, Suljić, Hasanbegović, Musić, Andrić, Mehmedović, Brčkalić, Mustafić, Vasiljević, Burić, Mikić.

Top Komentari

HiTi
Korektna utakmica, dobro suđenje, Gradina nista posebno nije pokazala, ... Tisk bolji bio u svakom segmentu,... Realno pobjeda za domacina
0 0
Siop
Mlaćo, je li to Tošk igrao sa 10 igrača ? Provjeri malo taj tekst majka mu stara.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi