Bh. stadion koji je jedinstven u regiji dobit će potpuno novi izgled

Radovi pri kraju

Bh. stadion koji je jedinstven u regiji dobit će potpuno novi izgled

H. Zilić

Pauza je u bh. fudbalu u svim rangovima takmičenja, a pojedini klubovi tu priliku koriste da osvježe i klupsku infrastrukturu, odosno da slobodno vrijeme iskorsite da "šminkaju" svoje stadione.

Ove zime će jedan bh. stadion dobiti potpuno drugačiij izgled.

NK Vareš je bio prepoznatjiv u Bosni i Hercegovini, ali i regiji zbog svog stadiona koji se nalazi u specifičnom prirodnom orkuženju i sa posebnim pejzažom.

Pored toga, stadion je kao tribinu imao i jedno brdo i upravo će taj dio dobiti potpuno novi izgled.

Na pomenutom brdu pri kraju je izgradnja tribine, tako da će domaći zaljubljenici fudbala imati bolje uslove za posmatranje utakmica.

Projekti na izgradnji tribine na stadionu u Varešu počeli su u oktobru ove godine, a sve bi trebalo biti okončano već ove zime, čime će ovaj zanimljiv stadion poprimiti drugačiji izgled.

Oglasi

NK Vareš je klub koji se takmiči u ligi ZDK-a.

Radno danas❗

Posted by NK Vareš on Saturday, December 3, 2022

Inače, nova tribina će imati kapacitet oko 900 sjedećih mjesta, a u planu je u narednom periodu da se tribina i natrkije što će biti naredni projekat u ovom simpatičnom bh. klubu.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Naš stadion malo, pomalo poprima novi izgled. Hvala Vam svima na podršci ❗ #živisan #živivareš #tvojgrad #tvojklub

Posted by NK Vareš on Monday, December 5, 2022

Iz kluba su također potvrdili kako će na glavnom ulazu na tribinu biti postavljena tabla sa imenima i brojem stolica svih donatora koji su učestvovali i podržali ovu akciju koja je svakako posebna za NK Vareš.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Eh da je sad novca da se to uredi lijepo, a da ne odudara od pejsaža...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi