Objava Zvijezde iz Gradačca može da raduje: Zahvaljujemo se Komisiji za takmičenje te suce i suđenje

Zadovoljni suđenjem u prvom dijelu sezone

Objava Zvijezde iz Gradačca može da raduje: Zahvaljujemo se Komisiji za takmičenje te suce i suđenje

Samir Mlaćo

Federalni prvoligaši su na pauzi, a iz NK Zvijezda Gradačac napravili su zanimljiv potez.

Naime, zadovoljni suđenjem u prvom dijelu sezone zahvalili su se Komisiji za takmičenje NS FBiH na čelu sa Naimom Basarom, te Komisiji za suce i suđenje.

I veći broj trenera, igrača te sportskih radnika u klubovima isticao je na kraju polusezone kvalitetno suđenje i same organizacije utakmica koje su zbog COVID-a bile mnogo drugačije u odnosu na raniji period. 

"Naime, prvi dio takmičarske sezone 2020/2021 m:tel Prve Lige FBiH, je protekao u izrazito objektivnom i profesionalnom suđenju nogometnih sudaca, a koja činjenica doprinosi kvalitetu lige, zadovoljstvu igrača, stručnog, administrativnog i upravljačkog osoblja sportskih kolektiva.
Sportski kolektiv NK Zvijezda Gradačac, je zaista na svim svojim utakmicama, domaćim a naročito gostujućim imala izvanredne uslove za igru prvenstveno zbog fer i korektnog suđenja.
Organi NS FBiH m:tel Prve Lige FBiH, su u protekloj polusezoni zaista svoj posao odradili za najvišu ocjenu.
Predsjednik i članovi upravnog odbora NK Zvijezda Gradačac", stoji u objavi tima iz Gradačca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Opis nije dostupan.

Zaista lijepa gesta kluba iz Gradačca, te se nadamo da će i na kraju sezone svi klubovi imati razloga za zadovoljstvo kada je u pitanju suđenje, te rad samog Saveza.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Objektivnost
Prpa,kako SIPA pohapsi pola Federalnog saveza lani,sad svi pošteni.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti