Imao je 16 godina: Čudo od djeteta i nada velikana smrtno stradalo u saobraćnoj nesreći!

Tragedija

Imao je 16 godina: Čudo od djeteta i nada velikana smrtno stradalo u saobraćnoj nesreći!

A. Čaušević

Nova tragedija u svijetu fudbala desila se u Nizozemskoj. 

Noah Gesser je preminuo u saobraćanoj nesreći koja se jučer desila u ulici Ujedinjenih naroda nakon direktnog sudara sa kombijem koji je dolazio iz suprotnog prvaca.

Osim Noaha u vozilu se nalazio i njegov brat. Obojica su smrtno satradala. Vozač kombija je trenutno u bolnici, ali se nalazi van životne opasnosti.

Gesser su mnogi smatrali čudom od djeteta, bio je jedan od najvećih talenata u Ajaxu nakon svog dolaska iz škole fudbala Alphense Boys.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Pokojni 16-godišnjak je nastupo za kadetsku selekciju Kopljanika, još uvijek nije debitovao za prvi tim velikana iz Amsterdama, ali bi to sigurno uradio jednog dana.

Nizozemski fudbal je danas u žalosti, a korisnici društvenih mreža se oprastašju od Gessera. posebno se to odnosi na navijače Ajaxa koji šalju poruke podrške porodici.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Laka mu zemlja bila
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi