Pojavio se snimak fudbalera Chelseaja koji se "povrijeđen" zabavlja u noćnom klubu

Pochettino reagovao

Pojavio se snimak fudbalera Chelseaja koji se "povrijeđen" zabavlja u noćnom klubu

Edmir Škorić
Teme:

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se, između ostalih, nalazi i fudbaler Chelseaja Noni Madueke (21). Engleski fudbaler opuštao se s društvom u noćnom klubu, ali nije prošlo nezapaženo.

Bivši igrač PSV-a nije bio ni na klupi tokom utakmice Liga kupa u srijedu protiv Brightona (1:0), a jedan od razloga mogao bi biti i sporni snimak na kojem 21-godišnji ofanzivac tulumari sa društvom, mada se pisalo da je "povrijeđen".

Menadžer Chelseaja Mauricio Pochettino je o tome razgovarao sa Maduekeom.

"Moramo izbjegavati ovakve stvari", jasan je bio 51-godišnji trener, koji je još dodao: "Svi igrači moraju znati da kao igrač Chelseaja to morate spriječiti. To nije bio veliki problem, ali morate biti sigurni da ne završite u ovakvim situacijama. Ovo je oblast u kojoj mnogi mladi igrači mogu poboljšati, ne samo on. Moraju biti profesionalniji i poštovati klub u kojem igraju".

Prema riječima Pochettina, video o kojem se mnogo raspravlja nije bio razlog zašto je Madueke izostao iz selekcije Chelseaja u protekla tri meča.

Oglasi

"Vraća se nakon povrede", uvjeravao je bivši argentinski reprezentativac tokom svog razgovora za novinare.

"Vrlo naporno radi da se vrati na nivo koji želimo da vidimo nakon povrede. Sada se osjeća dobro i oporavio se", dodao je bivši trener Tottenhama.

Sada bi Madueke mogao zaigrati u ponedjeljak na gostovanju kod Fulhama u utakmici Premier lige, no mnogi vjeruju da je i ranije mogao biti na terenu, ali da je jednostavno izostavljen kao mjeru kažnjavanja od strane kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Plavcima je pobjeda neophodna kako bi se maknuli iz donjeg dijela tabele. Do sada su u šest kola osvojili svega pet bodova, upisavši tek jednu pobjedu i zauzimaju skromno 15. mjesto.

Ovaj klub je doživio značajne promjene, doveden je veliki broj mladih i talentovanih igrača, a očito će neko vrijeme istrpiti rezultati dok se to sve ne posloži.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chelsea1
Stavio bih ja njega da igra i sa passiert vredom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi