Nova godina? Ma ne, to se samo u Napulju slavila velika pobjeda

Nezapamćeno slavlje Napolitanaca

Nova godina? Ma ne, to se samo u Napulju slavila velika pobjeda

Edmir Škorić
Teme:

Pogodak Koulibalyja u 90. minuti Napoliju je donio veliku pobjedu u Torinu protiv Juventusa.

Napoli je hrabro odigrao jučer u Torinu i zasluženo je slavio s 1:0, a nakon ove pobjede Napolitanci su se primakli na samo bod Staroj dami.

Ima još da se igra do kraja, 12 bodova je u igri, Juve ima nešto teži raspored i u Napoliju i dalje živi san o Scudettu.

Nakon što je sudija odsvirao kraj borbe na stadionu Allianz Arena u Torinu, uslijedilo je nezapamćeno slavlje u Napulju i grad je doslovno gorio do ranih sati.

Kao da je organizovan javni doček Nove godine, ali nema tog praznika koji bi Napolitancima jednako značio kao titula u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti