Sarri je junak, ali jedan potez mu ipak nije trebao

Srednji prst navijačima Stare dame

Sarri je junak, ali jedan potez mu ipak nije trebao

E. Škorić

Napoli je sinoć u Torinu ostvario veliku pobjedu nad Juventusom (1:0) i sada je samo bod od prvog mjesta.

Napolitanci su golom Koulibalyja u 90. minuti došli do sva tri boda na najtežem gostovanju u Italiji, pa se vratio san o Scudettu.

"Budimo realni, i dalje imamo vrlo male šanse da prestignemo Juventus. Juve ostaje ispred nas, pobijedili smo ali gotovo se ništa nije promijenilo. Ništa nije ni gotovo", hladnokrvno je poručio trener Napolija Maurizio Sarri nakon meča.

On se našao i na udaru dijela italijanskih medija zbog poteza prije utakmice, kada je iz autobusa pokazao srednji prst navijačima Juventusa.

Sarri bi zbog 'srednjaka' mogao da bude kažnjen, a određeni mediji pišu da ovakvo ponašanje ne dolikuje treneru koji vodi ekipu koja se bori za titulu u Italiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi