Nova opcija za Zlatana u Italiji

Vraća li se Šveđanin u Evropu?

Nova opcija za Zlatana u Italiji

Ne tako davno se špekulisalo da bi se Zlatan Ibrahimović mogao vratiti u Evropu i ponovo zaigrati u dresu svog voljenog Milana.

To se, međutim, nije desilo. Ostao je tada Ibrahimović u Los Angeles Galaxyju, ali se sada ipak bliži kraj njegove američke avanture.

Navodno će Ibrahimović u decembru, kada mu ističe ugovor sa Galaxyjem, napustiti MLS u potrazi za novim izazovom.

Pominjalo se da bi mogao ispuniti svoju želju i zaigrati za Bocu Juniors, da bi se proteklih dana ponovo počelo špekulisati o njegovom povratku na Apenine.

Navodno bi Zlatan mogao u Inter, kao prijeko potrebna "pomoć" zbog povrede Alexisa Sancheza. Popularni Ibra bi u slučaju dolaska na Meazzu, Crno-plavi dres nosio do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, sada pojedini italijanski mediji pišu kako i Fiorentina ozbiljno razmišlja o angažovanju Zlatana Ibrahimovića nakon što se u slučaju Francka Riberyja uvjerila da su godine zaista samo broj.

Da li će se Zlatan zaista vratiti u Evropu i čiji će dres u tom slučaju obući, ostaje da se vidi...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije