Članovi Izvršnog odbora stigli na sjednicu, fudbalska vlada počela sa zasjedanjem

Sastanak u zgradi NFSBiH

Članovi Izvršnog odbora stigli na sjednicu, fudbalska vlada počela sa zasjedanjem

A. Čaušević, foto: S. Bošković

U prostorijama NFSBiH u Sarajevu počela je redovna sjednica članova Izvršnog odbora krovne kuće bh. fudbala.

Zmajevi su prošlog mjeseca ostali bez selektora nakon raskida saradnje sa Robertom Prosinečkim, a prema dosadašnjim najavama ime novog šefa stručnog štaba A reprezentacije BiH neće poznato ni danas.

Na sjednici koja je u toku će raspravljati o neuspješnim kvalifikacijama, planovima za izbor novog selektora te pripremama reprezentacije za martovski baraž.

Raspravljat će se i o nastupima ostalih selekcija, zatim razvoju mladih igrača te o prijedlogu novog Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Do kraja ove godine bit će održana još jedna sjednica Izvršnog odbora, a dojam je da se danas samo priprema teren za imenovanje novog selektora Zmajeva.

Inače, prije dolaska na sjednicu članovi IO nisu davali izjave za medije. Neki su kao i po običaju ušli kroz sporedni ulaz kako bi izbjegli objektive fotorepotera.

Top Komentari

Hz rajvosa
Sve sami fudbalski anonimusi
13 0
Sikter2027
Mafija, fasisti i kurwini sinovi
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi