Benzema spomenuo Allaha, čim je to vidio Vlahović se nije suzdržao i odmah je reagovao!

Francuz zabio hat-trick za Al Ittihad

Benzema spomenuo Allaha, čim je to vidio Vlahović se nije suzdržao i odmah je reagovao!

Admin Čaušević

Karim Benzema je jedan od najpopularnijih fudbalera današnjice i mnogi svaki njegov korak prate u stopu. Posebno je to slučaj u objavama na društvenoj mreži Instagram gdje Francuz ima više od 76 miliona pratitelja.

Na dugačkoj listi igrača koji prate Benzemu nalazi se i Dušan Vlahović, jedan od najboljih mladih napadača svijeta koji bi sigurno jednog dana volio imati status kao čuveni Benzema.

Bivši član Reala od ove sezone igra u Saudijskoj Arabiji za ekipu Al Ittihada, a posljednjih sedmica njegov kluba ne prolazi kroz baš blistav period.

Stvari bi mogao preokrenuti otkaz Nunu Espirtu Santu koji je uvrijedio Benzemu tako što ga je nazvao lijenim pa je iskusni portugalski stručnjak dobio otkaz.

Vlahović je podržao Benzemu "lajkom" na Instagramu

U prvom meču nakon toga Benzema je zablistao i zabio je svoj svoj prvi hat-trick po dolasku u Al Ittihad. Uradio je to u pobjedi nad Abhom rezultatom 4:2.

Nakon odigrane utakmice osvajač Zlatne lopte je objavio zajedničku fotografiju slavlja iz svlačionice uz samo jednu riječ - Alhamdullilah, što u prevodu na bosanski jezik znači hvala Allahu.

Oglasi

Čim je objavu vidio i Vlahović, srbijanski golgeter se nije suzdržati te je odmah ostavio "like" Benzemi što je znak kolko cijeni i poštuje 12-godina starijeg Francuza.

Sa devet golova i četiri asistencije na 13 mečeva Benzema ima sasvim korektan učinak, ali rezultati tima nisu zadovoljavajući pošto u prvenstvu Al Ittihad kasni čak 11 bodova za vodećim Al Hilalom i odbrana titule je samo san.

Vlahović nesuđena zamjena za Benzemu

Zanimljivo kada je Benzema prošlog ljeta napustio Real Madrida kao jedna od zamjena za sjajnog napadača spominjao se i 23-godišnji Beograđanin.

Mediji na Apeninima su ljetos pisali kako je bilo i kontakta sa Juventusom, ali je srbijanski golgeter ostao u Torinu te je transfer propao.

U međuvremenu Vlahović je otišao u Madrić, ali samo na izlet gdje je nedavno odveo 15 prijatelja iz djetinjstva te potrošio 80.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi