Nove vijesti iz Torina: Nakon eurogola novi ugovor?

U Juventusu ipak računaju na Cuadrada

Nove vijesti iz Torina: Nakon eurogola novi ugovor?

Dobrim dijelom ljeta se špekulisalo da bi Juan Cuadrado mogao napustiti Juventus.

Navodno je Juve već bio odredio cijenu, a navodno je blizu bio i Cuadradov odlazak u Kinu. Ipak, Kolumbijac je ostao u Juventusu, a sada bi mogao dobiti i novi ugovor.

Naime, nakon što je sinoć Cuadrado postigao sjajan gol u remiju svog Juventusa i Atletico Madrida (2:2) na otvaranju novog izdanja Lige prvaka, već danas italijanski mediji saopštavaju da bi on mogao i produžiti saradnju sa Starom damom.

Tako Gazzetta dello Sport piše da je već zakazan sastanak između čelnika Juventusa i Cuadradovog menadžera Alessandra Luccija. Isti bi se trebao održati u oktobru, a raspravljat će se o novom ugovor za Kolumbijca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

31-godišnji Cuadrado će, ukoliko ne potpiše novi ugovor sa Starom damom, narednog ljeta postati slobodan igrač. Ipak, Gazzetta dello Sport piše kako i on sam "cilja" na produženje saradnje sa Juventusom i to do ljeta 2022. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi