Novi dres Rome ostavlja bez daha, a Džeko će ga nositi samo jednom

Danas predstavljen

Novi dres Rome ostavlja bez daha, a Džeko će ga nositi samo jednom

A. Čaušević

Kao i većina evropskih velikana tako će i Roma u posljednjem ligaškom meču ove sezone predstaviti dresove za narednu sezonu.

Rimski klub je putem društvenih mreža objavio fotografije izgleda novog dresa koji po običaju izgleda prelijepo.

Dresom dominira bordo boja, a novitet su "munje" na rukavima, kragni i štucnama. One simoblizuju rimsku mitologiju.

Igrači Rome će novu garnituru promovisati u nedjelju kada na Olimpico stiže Parma. Prema svemu sudeći to će biti prvi i posljednji put da novi dres Vučice nosi obuče i Edin Džeko.

Džeko na stolu ima ponudu Intera

Inter je Džeki ponudio dvogodišnji ugovor uz platu od oko pet miliona eura po sezoni, dok navodno iskusni napadač želi da potpiše na najmanje tri godine. Detalji koji se definitivno mogu prevazići.

Roma je već odlučila za igrački karton svoje "devetke" želi 20 miliona, a vjerovatno i 15, u tom slučaju u transfer ne budu uključeni drugi igrači. Na drugoj strani, Inter ne želi da izdvoji više od 10 miliona eura.

Pozicija rimskog kluba je poprilično jasna. Cilj je na igraču koji ulazi u posljednju godinu ugovora zaraditi što je moguće više novca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je godinama među najboljim napadačima svijeta, ponuda za njega ne manjka zbog čeka ovakav stav Vučice uopšte ne iznenađuje.

Osim Intera za najefikasnijeg igrača u historiji reprezentacije BiH zainteresovani su klubovi iz Premiershipa i Bundeslige, prije svih West Ham i RB Leipzig.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

infinity2612
Vao...ostavlja bez daha...vau...dajte mi aparat da prodisem...hahahah...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi