Novi federalni prvoligaš doveo Huseinspahića

Pojačao se VIS Simm Bau

Novi federalni prvoligaš doveo Huseinspahića

Novi federalni prvoligaš VIS Simm Bau angažovao je prvo pojačanje.

Klub koji dolazi iz mjesta Kosova, nedaleko od Maglaja, ne želi biti samo prolaznik u višem rangu i s tim u vezi nastoji se što bolje pojačati prije početka sezone.

A prvi fudbaler s kojim je dogovorena saradnja je vezista Dženis Huseinspahić koji je posljednji angažman imao u Goraždu, a još je nosio dresove Zvijezde, Čelika, Rudara, Olimpika, Mladosti...

Huseinspahić je nakon potpisa izjavio kako je sretan zbog dolaska u redove ovog ambicioznog kluba, a nije propustio ni priliku da se zahvali na saradnji Goraždu gdje je, kako kaže, proveo lijep period karijere.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U protekloj sezoni Huseinspahić je postigao dva pogotka i ubilježio tri asistencije za Goražde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi