Skandal u Beogradu u režiji Pazaraca - Skandiranje poginulim Grobarima zaledilo Srbiju!

Na utakmici protiv Partizana

Skandal u Beogradu u režiji Pazaraca - Skandiranje poginulim Grobarima zaledilo Srbiju!

Esmer Oštraković

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobjedu od 2:0 na svom terenu protiv Novog Pazara i tako su nastavili utrku za prvo mjesto u Superligi Srbije sa Crvenom Zvezdom.

Po jedan gol u oba poluvremena bio je dovoljan domaćoj ekipi da na svom terenu ostvari sigurnu pobjedu od 2:0 protiv ekipe Novog Pazara.

Prvi gol viđen je u 35. minuti. Castillo je upisao asistenciju, a Severina je svojim golom donio prednost ekipi Partizana na ovoj utakmici.

Deset minuta igre u drugom poluvremenu bilo je dovoljno Partizanu da postigne i drugi gol i da na taj način praktično riješi pitanje pobjednika.

Utakmicu su obilježila skandiranja navijača Novog Pazara. Naime, "Ekstremi" i "Torcida Sandžak" smatrali su da Partizan neće uzeti titulu, te su skandirali "ode titulu".

Ipak, to nije ono što je obilježilo utakmicu kada je riječ o navijačima, već nešto mnogo gore. Mediji u Srbiji, sve su označili skandaloznim.

Oglasi

Naime, gostujući navijači su u jednom trenutku skandirali gnusne uvrede za ubijene Grobare Ivana Perovića i Demira Jukića.

"Je**mo vam mrtvog Ivana, je**mo vam mrtvog Demira", skanidrali su navijači gostujuće ekipe.

Ove scene možete pogledati OVDJE.

Superliga Srbije

Partizan - Novi Pazar 2:0

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan- Jovanović, Stojković, Kovačević, Marković, Antić, Castillo, Kanoute, Severina, Zahid, Goh, Baždar

Novi Pazar- Mirković, Floro, Fayer, Azemović, Bojat, Jo, Momčilović, Ljajić, Soumah, Adeshina, Scepović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti