Novi "rat" Cityja i Uniteda je već počeo: Crveni đavoli napravili prvi kontakt
(Foto: EPA) Ndombele je ove sezone odigrao 32 utakmice za Lyon u svim takmičenjima, postigao je dva gola i upisao pet asistencija

Mladi Francuz ne meti engleskih velikana

Novi "rat" Cityja i Uniteda je već počeo: Crveni đavoli napravili prvi kontakt

Prema pisanju francuskih medija, Manchester United je već stupio u kontakt sa predstavnicima mladog Tanguyja Ndombelea oko njegovog potencijalnog transfera.

Tako će Manchester United već na ljeto pokušati dovesti 22-godišjeg veznjaka Lyona u svoje redove.

Inače, riječ je o jednom od najvećih potencijala u Evropi, a ovaj sjajni mladi fudbaler je već odavno predmet interesovanja i Manchester Cityja.

Jasno je da će United imati jaku konkurenciju u Cityju kada je "utrka" za Ndombeleov potpis u pitanju, dok se špekuliše da i Juventus pomno prati njegove partije.

Navodno su Građani još prošlog ljeta uputili ponudu za Ndombelea, ali ona nije bila dovoljna za njegov transfer, dok je Pep Guardiola pohvalno govorio o mladom veznjaku nakon ovosezonskih sudara Cityja i Lyona u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ndombele je seniorsku karijeru počeo u Amiensu iz kojeg je prošle sezone stigao na posudbu u Lyon. Vrlo brzo je impresionirao struku ovog kluba i zaradio permanetni transfer.

Inače, Manchester United danas od 13:30 gostuje kod Fulhama u 25. kolu PL. United koji je u odličnoj formi je favorit i na Craven Cottageu, a kladionica MOZZART je spremila odlične kvote za ovaj duel!

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi