Novi vlasnik Newcastlea se ne šali: Stiže veliko pojačanje iz Bayerna

Pravi strašan tim

Novi vlasnik Newcastlea se ne šali: Stiže veliko pojačanje iz Bayerna

E. Oštraković

Novi vlasnik Newcastlea mogao bi za sledeću sezonu spremiti ekipu koja bi se borila za sam vrh tabele.

Naime, veliki je broj igrača koji se dovode u kontekst sa Newcastleom u posljednje vrijeme, te je sigurno da će biti velikih pojačanja.

Jedno od njih trebao bi biti nogometaš Bayerna, Lucas Hernandez, koji bi trebao donijeti veliku sigurnost u odbranu ove ekipe.

Tako je Novi vlasnik spreman da plati čak 80 miliona eura za dovođenje Lucasa Hernandeza, a teško je zamisliti da bi to Bayern mogao odbiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone on je odigrao četrnaest utakmica u dresu Bayerna, a razlog zbog kojeg je propustio ostale je povreda.

Top Komentari

Mele
Hebote, usrani princ ce kupiti sve iz Italije, Francuske, Njemacke itd..Jos daj napisite Messija, penalda, Mbappe , Neymar. Icardi, Cavani,,,svi ce za njega igrati...
3 0
ek76
Bacanje para na igraca koji je stalno povrijedjen.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti