"Novi Zlatan Ibrahimović" sutra stiže u Juventus!

Ljekarski pregledi, a onda potpis ugovora

"Novi Zlatan Ibrahimović" sutra stiže u Juventus!

Juventus će sutra dobiti novo pojačanje, tvrdi dobro upućeni italijanski novinar Fabrizio Romano.

Već su se pojavile informacije da je mladi Dejan Kulusevski blizu potpisa za Juventus, a Romano tvrdi da 19-godišnji fudbaler sutra stiže na ljekarske preglede nakon kojih će potpisati ugovor sa Juventusom.

Kulusevski je još 2016. godine iz Ševedske stigao u omladinski pogon Atalante.

Atalanta ga je ljetos posudila Parmi, a Kulusevski je bljesnuo na Ennio Tardiniju.

Njegova posudba je trebala trajati do narednog ljeta, ali je Atalanta prhvatila ponudu za njegov transfer, pa on sada, po svemu sudeći, seli u Torino.

Vjeruje se da je Juventus Atalanti ponudio od 35 do 40 miliona eura za transfer Dejana Kulusevskog, a on bi sa Starom damom trebao potpisati ugovor do 2024. godine.

Inače, mediji u Italiji su već prozvali Dejana Kulusevskog "Novim Zlatan Ibrahimović" iako ovaj 19-godišnjak igra u veznom redu i na poziciji krilnog napadača. Njegovom nadimku je prije svega "kumovala" činjenica da je rođen i igra za reprezentaciju Ševdske, a da je porijeklom sa Balkana (Sj. Makedonija).

Kulusevski je ove sezone odigrao 17 mečeva u Seriji A, postigao je četiri gola i upisao sedam asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gh0ast
I njega NSBiH odbio? ???
1 0
Mele
Dobar je i mlad igrac, ima tehniku ali poredjenje sa Zlatanom je van svake pameti..Kako ce se uklopiti u Juve, pored toliko igraca slicnih osobina, to treba da se vidi kako ce ga Sari koristiti, ako dobije sansu ili ode na neku posudbu. pitanje je..Mozda i prodaju nekog iz ofanzivnog tima ..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti