Novogodišnje pojačanje: West Ham predstavio Samira Nasrija

Ugovor do kraja sezone

Novogodišnje pojačanje: West Ham predstavio Samira Nasrija

Iskusni francuski fudbaler Samir Nasri novo je počajanje West Ham Uniteda, potvrđeno je na službenoj stranici londonskog kluba.

Nasri je sa West Hamom dogovorio saradnju do kraja sezone, uz opciju produženja ugovora. Francuz je u novom klubu zadužio dres sa brojem 18.

"Privukao me klupski projekat i velike ambicije koje West Ham svakako ima. Ovaj klub igra na Olimpijskom stadionu i svake sedmice ga gleda 60.000 ljudi... Zar može bolja motivacija od toga?", rekao je Nasri, te dodao:

"Mislim da West Ham ima sve predispozicije da bude jedan od najboljih klubova ne samo u Londonu, već i u cijeloj Engleskoj".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Samir Nasri (31) je ponikao u Marseilleu, a tokom karijere je nastupao za Arsenal, Manchester City, Sevillu i Antalyaspor, u kojem je imao posljednji angažman.

U Premier ligi je ukupno odigrao 215 utakmica i dva puta je osvojio sa Manchester Cityjem (2012. i 2014.).

Top Komentari

gumenakita
A suplje mu price.
13 0
Mele
Jos da i Dzeksona kupe, imali bi sanse da ne ispadnu bar....
8 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi