Novosti iz Liverpoola: Danas dolazi velika zvijezda, ali slijedi razočarenje za navijače

Klopp će reći 'dosta'

Novosti iz Liverpoola: Danas dolazi velika zvijezda, ali slijedi razočarenje za navijače

Njemački stručnjak Jurgen Klopp obavio je već nekoliko transfera ovog ljeta i čini se da je vrijeme da se kaže "dosta".

Redove Redsa do sada su pojačali Naby Keita koji je stigao za 60 miliona eura iz Red Bull Leipziga, Fabinho za 45 miliona iz Monaca te Xherdan Shaqiri iz Stokea za 14,7 miliona, a danas se očekuje da će potpis na ugovor staviti i brazilski golman Alisson koji bi trebao biti plaćen oko 75 miliona evropskih novčanica.

Engleski mediji prenose kako će transfer Alissona biti i posljednji ovog ljeta za Liverpool. Klub je zaradio ogroman novac nakon velikih uspjeha prošle sezone u Ligi prvaka, ali je i potrošio ogroman novac u dosadašnjem dijelu prelaznok roka i svakako je vrijeme da se kaže 'dosta'.

S druge strane, pojedni mediji prenose kako ni u interesu Kloppa nije da dovede nove igrače jer je sada zadovoljan sa timom kojeg ima i eventualni transfer Nabila Fekira iz Lyona bi mogao da poremeti taktičke stvari, pa će se Nijemac odreći sjajnog veziste Lyona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svemu dodajmo da je Anfield napustilo nekoliko fudbalera ovog ljeta, a od najvažnijih to je uradio Emre Can koji je kao slobodan igrač prešao u Juventus.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi