Navijači se okupili pred Skupštinu NSZDK

Čekaju se detalji

Navijači se okupili pred Skupštinu NSZDK

M. Šljivak
Teme:

Izbori u Nogometnom savezu Zeničko-dobojskog kantona na programu su danas, a birat će se kandidati za organe i tijela NSZDK, NFSBiH i N/FSBiH.

Brojne neregularnosti pratile su ovaj izborni proces. Čak 15 klubova je poslalo prijave zbog načina na koji je vršen izbor kandidata od strane čelnog čovjeka Muhameda Begagića i njegovih saradnika.

Danas se očekuje velika bura na izbornoj Skupštini. Treba istaći da se okupila i nekolicina navijača koji silno žele promjene u NS ZDK.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Ono što je sigurno je to da će NSZDK dobiti novog predsjednika, ali svakako da treba sačekati i vidjeti hoće li se uopšte usvojiti dnevni red.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije