Navijači više nemaju milosti prema Nunezu: Da ispadne iz čamca promašio bi vodu

Nevjerovatno šta je uspio uraditi

Navijači više nemaju milosti prema Nunezu: Da ispadne iz čamca promašio bi vodu

E. Oštraković

Liverpool je sinoć poražen od Manchester Cityja, a još jednu neslavnu noć imao je napadač ove ekipe, skupo plaćeni Darwin Nunez.

On je i sinoć uspio promašiti veliki broj prilika, a sve to je naravno bio razlog da ga navijači krenu ismijavati na društvenim mrežama.

Ipak, našli su navijači još razloga da mu se smiju, a to nisu samo njegovi promašaji na utakmicama, te su sve podigli na viši nivo.

Nunez ponovo sinoć nije imao svoju noć. Uspio je propustiti četiri sjajne prilike, a tri su završile udarcem van okvira gola.

Ipak, glavni razlog zbog kojeg su navijači nastavili sa ismijavanjem Darwina Nuneza jeste ono što se desilo prilikom jedne svađe na terenu.

U svađi je učestvovao veliki broj igrača, a sve se desilo nakon neopreznog starta Fabinha nad Gundoganom koji je izgubio živce.

Došao je Nunez kako bi gurnuo Gundogana, ali je ga je uspio u potpunosti promašiti, a to je naravno bio dovoljan razlog za navijače da krenu ismijavanja.

Nizali su se komentari na društvenim mrežama, a u tome su prednjačili navijali Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nunez je čak promašio Gundoa", Nunez ne bi upao u vodu čak ni da ispadne iz čamca", neki su od komentara nakon njegovog poteza.

Top Komentari

user1646074464
Glupa ličlanka bogo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi