Navijači Liverpoola će nakon večerašnjeg promašaja "razapeti" Kloppa i Nuneza

Nevjerovatna situacija

Navijači Liverpoola će nakon večerašnjeg promašaja "razapeti" Kloppa i Nuneza

E. Oštraković

Utakmicu 5. kola grupne faze Lige prvaka igraju Ajax i Liverpool, a nakon prvog poluvremena gostujuća ekipa ima prednost od 0:1.

Liverpool je došao na ovo gostovanje sa samo jednim ciljem, a to je pobjeda i ovjera plasmana u naredni krug takmičenja.

Ne izgleda to na terenu toliko dobro za goste, ali ono što je najbitnije za ekipu koju sa klupe predvodi Jurgen Klopp, jeste da imaju prednost od 0:1.

Igrala se 42. minuta kada je Henderson poslao sjajnu loptu prema Salahu, a napadač Liverpoola je postigao lijep gol za vodstvo svoje ekipe.

Ipak, on nije obilježio prvo poluvrijeme, nego je to uradio njegov kolega iz napada, Darwin Nunez, pojačanje plaćeno 100 miliona eura na početku sezone.

Nevjerovatno je šta je uspio promašiti čovjek koji je toliko plaćen Benfici, te je pitanje da li će ga Klopp moći ponovo odbraniti.

Trener Liverpoola je do sada uvijek pokušavao naći neki izgovor zašto Nunez ne igra onako kako se od njega očekuje.

Nakon večerašnjeg promašaja protiv Ajaxa to će biti zaista teško, jer i mnogi amateri bi zabili ono što je Nunez uspio promašiti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime imao je Nunez prazan gol ispred sebe, šutirao je sa nekih četiri ili pet metara, te je pogodio stativu i ostavio svoje saigrače, ali i navijače u nevjerici.

Promašaj Nuneza pogledajte OVDJE.

Top Komentari

retro
Najskupljo metar drva na svijetu ! JBLAN
0 1
King_Kenny
...hoce,evo 0:3,Nunez zabio golcinu glavom...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi