Nurkić na šaljiv način prokomentarisao Pjanićev transfer
Foto: EPA

Poželio sreću bh. fudbaleru

Nurkić na šaljiv način prokomentarisao Pjanićev transfer

Transfer Miralema Pjanića u Barcelonu je završena stvar.

U to su uvjereni brojni relevantni italijanski mediji, koji navode da je samo pitanje sata kada će Barcelona potvrditi transfer koji će ujedno biti i najveći kada su u pitanju bh. fudbaleri.

Navodno je Pjanić s Barcelonom potpisao ugovor do 2024. godine prema kojem će na godišnjem nivou zarađivati skoro osam miliona eura, a zanimljivu čestitku danas mu je uputio Jusuf Nurkić.

Košarkaš Portlanda je na Twitteru poslao poruke podrške Pjaniću i našalio se kako će sada morati navijati za rivalski klub.

"Brate, puno sreće. Meni sad valja navijati za rivala", napisao je Nurkić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić će biti drugi bh. fudbaler u Barceloni nakon što je prethodno Meho Kodro nosio dres Blaugrane od 1995. do 1996. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi