Već se pojavio Pjanićev dres u Fan Shopu: Mire je dobio legendarni Barcin broj?
Opis: Ilustracija

Bila bi to velika čast

Već se pojavio Pjanićev dres u Fan Shopu: Mire je dobio legendarni Barcin broj?

Miralem Pjanić bi već sutra ujutru trebao postati i zvanično novi fudbaler Barcelone. 

U redove katalonske ekipe stiže u sklopu razmjene s Arthurom Melom, a Juve će na Camp Npou poslati i dodatnih 10 miliona eura.

Iako još uvijek informacija nije ozvaničena, internetom je počeo kružiti i dres Barce s Pjanićevim imenom i brojem na leđima.

Iako nije u pitanju dres koji će Katalonci nositi u novoj sezoni, to nije toliko bitno kao činjenica da se nagađa kako će popularni Mire u novom klubu dobiti broj 8.

Ovaj broj ima status legendarnog na Camp Nou stadionu obzirom da je isti svojevremeno nosio Andres Iniesta.

Podsjetimo, Pjanić u Juventusu nosi 'peticu', u Romi je nosio 'petnaestku', a posljednji put je 'osmicu' nosio u Lyonu. Zanimljivo, tada je taj broj naslijedio od legendarnog Juninha.

Ostaje nam da vidimo da li je ova informacija tačna, a ukoliko jeste onda će to biti velika čast za našeg fudbalera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Broj osam nakon odlaska Inieste nosio je upravo Arthur na čije mjesto i dolazi Pjanić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...procitajte komentare "navijaca" Barcelone ispod ovog videa,to je ono o cemu sam pricao...lik pise kako mrzi Pjanica,a frajer nije jos ni minute odigrao za klub...to su ti cuveni navijaci Barcelone,inace osobe sa posebnim potrebama i poteskocama u razvoju...zao mi Pjanketa sto ide da ga tamo mongoloidi ponizavaju,a covjek je igracina kakvu ne zasluzuju.
4 13
Penderinos
Koji bolešnjaci ovi navijači Barcelone, znam da ima 30 godina i da je na zalasku karijere, ali Pjanić je pokazao da je najbolji kada ga svi otpisuju, ovo ce ga mentalno koštati, samo da ne doživi živčani slom. Zato ako čitaš ovaj komentar Pjanke, ja ti kažem samo udri, daj mesiju loptu jbg. racuna se ko asistencija a on ih 5 predribla, ne brini sve ce biti u redu, i 100x bolji igrači nisu uspijevali u barci zato samo polako i opušteno , jer kako god igrao na kraju ćeš u svoju biografiju moći dodati titulu ligu šampiona i primeru. Ps. nadam se da ćeš se uz pomoć Rakitica što brze uklopiti u tum
5 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi