O Ibrahimoviću sve najgore: Ispričali su mi stvari koje su veoma škakljive i privatne
Foto - EPA

Bivši saigrači ne vole Zlatana

O Ibrahimoviću sve najgore: Ispričali su mi stvari koje su veoma škakljive i privatne

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović napustio je MLS ligu krajem 2019. godine, a o njemu se tamo još uvijek priča.

Švedski napadač imao je dvije izuzetne sezone u dresu LA Galaxyja, ali očigledno da nije ostavio utisak na bivše saigrače i da je bio veoma bahat u odnosu s njima.

Nedavno je Joao Pedro govorio kako je Zlatan imao jako bahat odnos sa saigračima, a novi igrač američkog tima Emiliano Insua je kroz razgovor s njima je saznao da Ibra nije bio baš omiljen u svlačionici.

"Rekli su mi da nije bio baš najbolji saigrač i da je zato otišao. Kao fudbaler je jako dobar, ali kako su mi rekli, prema saigračima je bio baš loš", rekao je Insua za jedan argentinski radio i dodao je:

"Ja ga ne poznajem, ali znam da je čudan. Kada sam stigao u Galaxy saigrači su mi ispričali neke određene stvari koje su poprilično škakljive i privatne. Ne bi bilo u redu da pričam o nekom koga ne poznajem i s kim se nikad nisam družio", istakao je Insua.

Ibrahimović je zabio 52 gola u 56 nastupa za LA Galaxy, a za sebe smatra da je najbolji igrač u historiji MLS-a.

"Radio sam nevjerovatne i perfektne stvari. Ne šalim se, smatram se najboljim fudbalerom u historiji MLS-a. Na ovaka način mogu igrati gdje god hoću, lagano", rekao je Ibrahimović.

Top Komentari

GigantMostarski
Zaboravio si da je veliki Thiery Henry igro u MLSu, crni Zlatane
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti