Objavljena imena četiri kandidata za najboljeg trenera u Premier ligi ove sezone
Za Guardiolu i Kloppa se pretpostavljalo da će se naći na ovoj listi

Svi su odradili sjajajan posao ove sezone

Objavljena imena četiri kandidata za najboljeg trenera u Premier ligi ove sezone

S. Pašalić

Ovog vikenda se igra posljednje kolo engleske Premier lige.

Klub koji će osvojiti naslov prvaka još uvijek nije poznat tako da ćemo tek u posljednjem kolu saznati hoće li to biti Manchester City ili Liverpool.

Ipak, dobitnici nekih nagrada su već poznati pa je tako Virgil van Dijk proglašen za najboljeg nogometaša po izboru igrača koji igraju u ovoj ligi.

Sada je došao red i na trenere pa su tako objavljena imena četiri trenera koji su u konkurenciji da osvoje nagradu za najboljeg u ovoj sezoni.

Pored Pepa Guardiole u Jurgena Kloppa za koje se moglo pretpostaviti da će se naći u ovom izboru, tu su još i Mauricio Pochettino koji je sa Tottenhamom i pored svih problema napravio sjajan posao, te trener Wolverhamptona Espirito Santo, čija je ekipa možda i najveće iznenađenje ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

GAziJAA___
Da je u konkurenciji Emery, vjerovatno bi bio na 4 mjestu, hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi