Objavljene početne postave za meč Portugala i Srbije: Krstajić spremio iznenađenje za Portugalce

Utakmica se igra od 20:45

Objavljene početne postave za meč Portugala i Srbije: Krstajić spremio iznenađenje za Portugalce

S. Pašalić

Reprezentacija Srbije večeras igra svoju prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a protivnik je Portugal.

Portugalci su već odigrali jednu utakmicu protiv Ukrajine na svom terenu, a ta utakmica je završila rezultatom 0:0.

Portugal igra ponovo na svom terenu, ovaj put protiv reprezentacije Srbije, a pobjeda u ovoj utakmici je imperativ.

Objavljene su i početne postave za ovaj meč, a selektor Srbije Mladen Krstajić je napravio određene izmjene u veznom redu, a također je ostavio i Luku Jovića na klupi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Za Srbiju će nastupiti: Dmitrović – Rukavina, Milenković, Spajić, Mladenović – Maksimović – Lazović, Gaćinović, Tadić, Ljajić – Mitrović

Portugal će započeti utakmicu sa sljedećih 11: Patricio - Cancelo, Pepe, Dias, Pereira- Carvalho, Danilo, Bernardo Silva - Ronaldo, Sousa, Rafa Silva

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi