Od danas na Interovoj mapi je i Sarajevo

Objava na društvenim mrežama

Od danas na Interovoj mapi je i Sarajevo

Admin Čaušević

Inter u pohod na odbranu Scudetta kreće danas kada na Giuseppe Meazzi dočekuje Genou.

Nerazzurri su u pauzi između dvije sezone doživili velike promjene. Antonija Contea na klupi je zamijenio Simone Inzaghi, dok će u napadu umjesto Romelua Lukaku biti Edin Džeko.

Upravo zbog Džeke od danas se na mapi milanskog kluba nalazi i grad Sarajevo što se može vidjeti i na društvenim mrežama.

Pojedini klubovi objavljuju satnice mečeva za gradove iz kojih dolaze njihovi fudbaleri pa će tako od danas na Interovoj mapi biti i bh. prijestolnica.

Inače, Džeko će u nedostatku Lautara Martineza i Alexisa Sancheza već u svom prvom susretu biti starter.

Oglasi

Sarajlija je na društvenim mrežama objavio fotografiju u dresu Intera i iskoristio je samo jednu riječ da najavi današnji meč.

"Spreman", poručio je kapiten bh. reprezentacije.

Očekuje se da će Edin zaigrati od prve minute u ovom meču, a trener Simone Inzaghi je o bh. napadaču govorio u hvalospjevima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je jedan od najboljih napadača na svijetu, sretan sam što ga mogu trenirati. Osim Lukakua, on je bio moj izričiti zahtjev, trenutno je usamljen u napadu, ali će doći još jedan igrač", rekao je Inzaghi.

Kladionica Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a prognozu utakmice OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arijan10
Zar bi ovo trebalo biti dostojno jednog novinarskog clanka?
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi