Od Širokog Brijega do velikana: Mirko Marić pred potpisom života!
Foto - Twitter

Napadač uhvaćen u gradu

Od Širokog Brijega do velikana: Mirko Marić pred potpisom života!

M. Šljivak

Fudbaler Osijeka Mirko Marić (25) nalazi se pred potpisom života.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine i član NK Široki Brijeg, karijeru će vjerovatno nastaviti u redovima škotskog velikana Glasgow Rangersa.

Marić iza sebe ima nekoliko fantastičnih sezona u dresu Osijeka. Takve igre nisu prošle nezapaženo, pa je 25-godišnji napadač privukao interes brojnih klubova.

[twitter]https://twitter.com/StevenSouness/status/1288156528210518026[/twitter]

Čini se kako je on već odabrao Glasgow Rangers. 'Uhvaćen' je Marić u Škotskoj, navijači Rangersa već objavljuju njegove fotografije i po svemu sudeći on će uskoro postati član velikana kojeg predvodi čuveni Steven Gerrard.

[twitter]https://twitter.com/duncspb74/status/1288114479025098754[/twitter]

Marić je već tri godine član Osijeka. Protekle sezone je zabio 22 gola u 40 utakmica, a ranije je bio član Videotona, Dinama, Lokomotive. Karijeru je počeo u Širokom.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vanja8
Ko mu je ova papanka sa njim...Hahahahahahah...Ljudi u kratkim rukavima , ona obukla bundu od nerca...Bože dragi sta sve ne hoda ovom zemljom...hahahahahaha
7 0
nijepoznat
Sretno
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi