Odbio da igra protiv Kosova, pa fotografijom oduševio sve u Srbiji
(Foto: EPA)

Ivanić čvrst u stavu

Odbio da igra protiv Kosova, pa fotografijom oduševio sve u Srbiji

Midhat Šljivak

Priča dana u regionalnim medijima jučer je bilo odbijanje fudbalera Crvene zvezde Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića da u dresu Crne Gore igraju protiv selekcije Kosova.

Ivanić je nekoliko sati pred utakmicu saopštio kako ne želi igrati protiv države koju ne priznaje, a odluku je saopštio i u ime svog saigrača Filipa Stojkovića.

"Ako ne prihvatate da ne igram protiv Kosova, onda sam spreman da više nikada ne igram za reprezentaciju. Neću da igram protiv njih, makar više nikad ne igrao za Crnu Goru", riječi su Ivanića.

Potom je i selektor Ljubiša Tumbaković odbio da vodi nacionalni tim i njemu je uručen otkaz, a danas je Ivanić postavio fotografiju na Instagram i time je oduševio sve u Srbiji.

Na fotografiji su on i Stojković zagrljeni u dresu Zvezde, a ovo je očekivano izazvalo lavinu pozitivnih komentara u Srbiji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

View this post on Instagram

🤫

A post shared by Mirko Ivanic (@ivanic.10) on

Top Komentari

mostarac1964
mars more u pizdu materinu I vi I vasi komentari podrzavajte komsije da cam lakse kame vratove rezu .Pizdurine jedna smrdljive
11 0
pipun
Sad da je FIFA pametna pa da mu zabranu igranja od dvije godine opali.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi