Odlučujući meč: Srbija dočekuje Crnu Goru, sve oči uprte u jednog čovjeka

Borba za prvo mjesto

Odlučujući meč: Srbija dočekuje Crnu Goru, sve oči uprte u jednog čovjeka

Najzanimljiviji meč današnjeg programa Lige nacija igra se u Beogradu, gdje će Srbija s početkom u 15 sati ugostiti Crnu Goru.

Ove dvije ekipe bore se za prvo mjesto u svojoj grupi 4. Nakon četiri kola, Srbija ima osam a Crna Gora sedam bodova pa ova utakmica nosi veliki ulog.

Ako pitate kladionice, Srbija je u ulozi velikog favorita. MOZZART na pobjedu domaće selekcije daje kvotu 1.35, a kvota na Crnogorce je skoro dvocifrena, vrlo isplativa za one koji će u današnjem meču navijati za goste.

Očekivano, sve oči će biti uprte u napadača Srbije Aleksandra Mitrovića koji je riješio prvu utakmicu u Podgorici kada su Orlovi slavili sa 2:0. Mnogi vjeruju da će danas nastaviti golgeterski niz u dresu sa državnim grbom, a MOZZART daje odličnu kvotu na Mitrovićev gol u kombinaciji sa pobjedom Srbije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pored toga, još je veliki broj zanimljivih opklada na ovaj meč, pa nema sumnje da će mnogi iskoristiti nešto raniji termin utakmice i započeti sa praćenjem svog današnjeg listića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi